Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ / ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ - Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ.

Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο .

Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Άγιοι | Î'Î
Άγιοι | Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ from www.monastiriaka-eshop.gr
Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Άλλη φορά o πατέρας μου μας διηγήθηκε την ιστορία με τους βουλγάρους και την θαυματουργική σωτηρία του. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Παρακλητικός κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ).

Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ).

Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Παρακλητικός κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Άλλη φορά o πατέρας μου μας διηγήθηκε την ιστορία με τους βουλγάρους και την θαυματουργική σωτηρία του. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο .

Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης.

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î
Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ from 2.bp.blogspot.com
Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις .

Άλλη φορά o πατέρας μου μας διηγήθηκε την ιστορία με τους βουλγάρους και την θαυματουργική σωτηρία του.

Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Παρακλητικός κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Άλλη φορά o πατέρας μου μας διηγήθηκε την ιστορία με τους βουλγάρους και την θαυματουργική σωτηρία του.

Άλλη φορά o πατέρας μου μας διηγήθηκε την ιστορία με τους βουλγάρους και την θαυματουργική σωτηρία του. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ).

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. ΙΕΡΟΣ ΝÎ'ΟΣ Î'Î
ΙΕΡΟΣ ΝÎ'ΟΣ Î'Î"ΙÎ'Σ ΤΡΙÎ'Î"Î'Σ ΠΕΥΚΩΝ from 2.bp.blogspot.com
Άλλη φορά o πατέρας μου μας διηγήθηκε την ιστορία με τους βουλγάρους και την θαυματουργική σωτηρία του. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Παρακλητικός κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος .

Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις .

Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Άλλη φορά o πατέρας μου μας διηγήθηκε την ιστορία με τους βουλγάρους και την θαυματουργική σωτηρία του. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Παρακλητικός κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος).

Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ / Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ - Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ.. Παρακλητικός κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή.